De Polaris- en Indian GSP-producten die op Wheelhouse College worden gehost, zijn beschikbaar in meer dan een dozijn talen. Zodra een gebruiker een andere taal dan Engels kiest, worden de toepassing en productspecifieke inhoud in de gekozen taal aangeboden. Bovendien worden video-ondertitels weergegeven in de gekozen taal. Wheelhouse's Getting Started-cursussen zijn ook beschikbaar in verschillende talen.

Schakelen tussen talen kan worden gedaan via het vervolgkeuzemenu in de voettekst langs de rechterkant van de pagina.

Gebruikers kunnen ook de taal van de ondertitels van de video's rechtstreeks vanaf het videoscherm wijzigen. Om de ondertiteltaal voor een video te wijzigen, klikt u eenvoudig op het tandwielpictogram rechtsonder in de video, scrolt u naar "CAPTIONS" en selecteert u vervolgens de gewenste taal.