Polaris og Indian GSP-produkter som er vert på Wheelhouse College er tilgjengelige på mer enn et dusin språk. Når en bruker velger et annet språk enn engelsk, leveres applikasjonen og det produktspesifikke innholdet på det valgte språket. I tillegg vises videoundertekster på det valgte språket. Wheelhouses Komme i gang-kurs er også tilgjengelig på en rekke språk.

Bytte mellom språk kan gjøres via rullegardinmenyen i bunnteksten langs høyre side av siden.

Brukere kan også endre språket til undertekstene til videoene direkte fra videoskjermen. For å endre undertekstspråket for en video, klikker du bare på tannhjulikonet nederst til høyre i videoen, blar til "CAPTIONS" og velger deretter ønsket språk.