Polaris- och Indian GSP-produkter som finns på Wheelhouse College finns på mer än ett dussin språk. När en användare väljer ett annat språk än engelska tillhandahålls applikationen och det produktspecifika innehållet på det valda språket. Dessutom visas videoundertexter på det valda språket. Wheelhouse's Komma igång-kurser finns också på en mängd olika språk.

Växling mellan språk kan göras via rullgardinsmenyn i sidfoten längst till höger på sidan.

Användare kan också ändra språket för undertexterna på videorna direkt från videoskärmen. För att ändra undertextsspråket för en video, klicka helt enkelt på kugghjulsikonen längst ner till höger i videon, bläddra till "CAPTIONS" och välj sedan önskat språk.