JOO!

Wheelhouse Collegen suositusohjelma on avoin kaikille tileille, joilla on aktiiviset julkisten tuotteiden tilaukset. Tilin edustajat voivat kutsua ystäviä ja työtovereita osallistumaan koulutukseen Wheelhousessa antamalla kelvollisen sähköpostiosoitteen. Kun suositus lunastetaan luomalla uusi tili, jossa on maksullinen julkisen tuotteen tilaus, kutsuva osapuoli (sinä!) saa hyvityksen nykyisestä laskutusjaksostasi ja kutsuttu osapuoli saa alennuksen ensimmäisestä ostokuukaudestaan. koulutusta. Vain uudet tilit ja käyttäjät voivat lunastaa viittauskutsun. Suositushyvitykset rajoittuvat viittaavan tilin kuukausittaisen tilauksen kokonaishintaan.

Tilin edustajat voivat ohjata jonkun Wheelhouse Collegeen seuraamalla näitä ohjeita:

1. Valitse näytön alareunasta Viittaukset-painike
  2. Valitse Viittaukset-modaalin oikeasta alakulmasta "Lähetä viittaus".
  3. Kirjoita kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite ja napsauta LÄHETÄ

Tilin edustajat voivat tarkastella ja seurata viittaustensa tilaa valitsemalla Suositukset-painikkeen näytön alareunasta. He voivat nähdä kutsun lähetyspäivämäärän, vastaanottajan sähköpostiosoitteen, kutsun tilan, viittaukseen liittyvät edut ja mahdolliset toimet.