JA!

Het verwijzingsprogramma van het Wheelhouse College staat open voor alle accounts met actieve abonnementen op openbare producten. Accountvertegenwoordigers kunnen vrienden en collega's uitnodigen om deel te nemen aan de training bij Wheelhouse door een geldig e-mailadres in te voeren. Wanneer een verwijzing wordt ingewisseld door een nieuw account aan te maken met een betaald abonnement op een openbaar product, ontvangt de uitnodigende partij (u!) een tegoed op uw huidige factureringscyclus en ontvangt de uitgenodigde partij korting op hun eerste maand opleiding. Alleen nieuwe accounts en gebruikers komen in aanmerking om een verwijzingsuitnodiging in te wisselen. Verwijzingskredieten zijn beperkt tot de totale maandelijkse abonnementskosten voor het verwijzende account.

Accountvertegenwoordigers kunnen deze stappen volgen om iemand door te verwijzen naar Wheelhouse College:

1. Selecteer de knop Verwijzingen onderaan het scherm
  2. Selecteer in het modale Verwijzingen "Verzend een verwijzing" in de rechterbenedenhoek
  3. Voer het e-mailadres in van de persoon die u wilt uitnodigen en klik op VERZENDEN

Accountvertegenwoordigers kunnen de status van hun verwijzingen bekijken en volgen door de knop Verwijzingen onder aan het scherm te selecteren. Ze kunnen de datum bekijken waarop de uitnodiging is verzonden, het e-mailadres van de ontvanger, de status van de uitnodiging, het voordeel van die verwijzing en eventuele acties die kunnen worden ondernomen.