JA!

Wheelhouse College-henvisningsprogrammet er åpent for alle kontoer med aktive offentlige produktabonnementer. Kontorepresentanter kan invitere venner og kolleger til å bli med på opplæringen på Wheelhouse ved å skrive inn en gyldig e-postadresse. Når en henvisning løses inn ved å sette opp en ny konto med et betalt abonnement på et offentlig produkt, vil den inviterende parten (deg!) motta en kreditt på din nåværende faktureringssyklus, og den inviterte parten vil motta en rabatt den første måneden av opplæring. Bare nye kontoer og brukere er kvalifisert til å løse inn en henvisningsinvitasjon. Henvisningskreditter er begrenset til den totale månedlige abonnementskostnaden for den henvisende kontoen.

Kontorepresentanter kan følge disse trinnene for å henvise noen til Wheelhouse College:

1. Velg Henvisninger-knappen nederst på skjermen
  2. På henvisningsmodalen velger du «Send en henvisning» nederst i høyre hjørne
  3. Skriv inn e-postadressen til personen du ønsker å invitere, og klikk SEND

Kontorepresentanter kan se og spore statusen til henvisningene deres ved å velge Henvisninger-knappen nederst på skjermen. De vil kunne se datoen da invitasjonen ble sendt, e-postadressen til mottakeren, statusen til invitasjonen, fordelen knyttet til den henvisningen og eventuelle handlinger som kan iverksettes.