JA!

Wheelhouse College-remissprogrammet är öppet för alla konton med aktiva prenumerationer på offentliga produkter. Kontorepresentanter kan bjuda in vänner och kollegor att delta i utbildningen på Wheelhouse genom att ange en giltig e-postadress. När en remiss löses in genom att skapa ett nytt konto med en betald prenumeration på en offentlig produkt, kommer den inbjudande parten (du!) att få en kredit på din nuvarande faktureringscykel, och den inbjudna parten får rabatt på sin första månad av Träning. Endast nya konton och användare är berättigade att lösa in en hänvisningsinbjudan. Referenskrediter är begränsade till den totala månatliga prenumerationskostnaden för hänvisningskontot.

Kontorepresentanter kan följa dessa steg för att hänvisa någon till Wheelhouse College:

1. Välj knappen Referenser längst ned på skärmen
  2. Välj "Skicka en remiss" i det nedre högra hörnet på modal Referrals
  3. Ange e-postadressen till den person du vill bjuda in och klicka på SKIKA

Kontorepresentanter kan se och spåra statusen för sina hänvisningar genom att välja knappen Referenser längst ned på skärmen. De kommer att kunna se datumet då inbjudan skickades, mottagarens e-postadress, statusen för inbjudan, förmånen som är kopplad till den hänvisningen och eventuella åtgärder som kan vidtas.