*Merk: Bare en kontorepresentant har tilgang til denne funksjonen.

Når du fjerner en bruker fra et produkt, fjerner du personens tilgang til produktets innhold. I tillegg vil registreringen av treningsfremgangen hans ikke lenger vises i detaljpanelet på Personer-siden til administratorer eller ledere. Imidlertid kan den usatte personens treningsfremgang og sertifikater fortsatt ses av administratorer og ledere ved å kjøre en fremdriftsrapport fra Personer-fanen. Utestående administratorer og ledere kan også se sin egen tidligere treningsfremgang via transkripsjonslenken på Dine kurs-faner. Unseated Staff-brukere kan se sitt eget tidligere kursarbeid og sertifikater ved å gå til påloggingssiden og klikke på "Last ned transkripsjonen." (Hvis en bruker får plass på nytt, vil hans/hennes treningsfremgang igjen vises i detaljpanelet på Personer-siden.)

Du kan ønske å fjerne en bruker slik at en annen bruker kan ta deres plass og få tilgang til produktopplæringen, og dermed rotere teamet ditt gjennom produktopplæringen uten å måtte slette brukere eller kjøpe flere seter. (Merk at hver gang du fjerner en bruker, er det en kostnad på $5-10.) Du kan omplassere brukere senere hvis du ønsker det.

Vi utviklet denne funksjonen for å passe behovene til administratorer som kanskje ønsker å gi fra seg setet sitt til andre medlemmer som trenger tilgang til produktinnholdet. I tillegg lar denne funksjonen forhandlere med færre ansatte rotere teamene sine gjennom opplæringen gjennom året. For forhandlere som har et høyere antall ansatte som trenger å komme i gang med en gang, anbefaler vi å kjøpe ekstra seter for hensiktsmessighetens skyld.

Kontorepresentanten kan kjøpe flere Seter eller Unseat-brukere fra Konto-fanen. Administratorer og ledere kan plassere brukere i et produkt via Personer-fanen, men har ikke autorisasjon til å fjerne seter eller kjøpe flere seter.