*Obs: Endast en kontorepresentant har åtkomst till den här funktionen.

När du tar bort en användare från en produkt tar du bort personens åtkomst till produktens innehåll. Dessutom kommer journalen över hans/hennes utbildningsframsteg inte längre att visas i detaljpanelen på sidan Personer för administratörer eller chefer. Däremot kan den avsittande individens utbildningsframsteg och certifikat fortfarande ses av administratörer och chefer genom att köra en lägesrapport från fliken Personer. Administratörer och chefer som inte sitter på plats kan också se sina egna tidigare utbildningsframsteg via avskriftslänken på flikarna Dina kurser. Unseated Staff-användare kan se sina egna tidigare kursarbeten och certifikat genom att gå till inloggningssidan och klicka på "Ladda ner din utskrift." (Om en användare återställs, kommer hans/hennes träningsframsteg återigen att visas i detaljpanelen på sidan Personer.)

Du kanske vill ta bort en användare så att en annan användare kan ta deras plats och få tillgång till produktutbildningen och på så sätt rotera ditt team genom produktutbildningen utan att behöva ta bort användare eller köpa ytterligare platser. (Observera att varje gång du tar bort en användare, det finns en avgift på $5-10.) Du kan återplacera användare senare om du vill.

Vi utvecklade den här funktionen för att passa behoven hos administratörer som kanske vill ge upp sin plats till andra medlemmar som behöver tillgång till produktinnehållet. Dessutom tillåter den här funktionen återförsäljare med färre anställda att rotera sina team genom utbildningen under hela året. För återförsäljare som har ett större antal anställda som behöver komma igång direkt rekommenderar vi att du köper ytterligare säten för ändamålsenlighetens skull.

Kontorepresentanten kan köpa ytterligare platser eller ta bort användare från fliken Konto. Administratörer och chefer kan placera användare i en produkt via fliken Personer, men har inte behörighet att ta bort eller köpa ytterligare platser.