*Opmerking: Alleen een accountvertegenwoordiger heeft toegang tot deze functie.

Wanneer u een gebruiker uit een product verwijdert, verwijdert u de toegang van die persoon tot de inhoud van het product. Bovendien verschijnt de registratie van zijn/haar trainingsvoortgang niet langer in het detailpaneel op de pagina Mensen van beheerders of managers. De trainingsvoortgang en certificaten van de niet-geplaatste persoon kunnen echter nog steeds worden bekeken door beheerders en managers door een voortgangsrapport uit te voeren vanaf het tabblad Mensen. Niet-geplaatste beheerders en managers kunnen ook hun eigen trainingsvoortgang uit het verleden bekijken via de transcriptielink op hun tabblad Jouw cursussen. Gebruikers van niet-geplaatste medewerkers kunnen hun eigen eerdere cursuswerk en certificaten bekijken door naar de inlogpagina te gaan en op 'Download uw transcript' te klikken. (Als een gebruiker opnieuw gaat zitten, wordt zijn/haar trainingsvoortgang opnieuw weergegeven in het detailpaneel op de pagina Mensen.)

Het kan zijn dat u de stoel van een gebruiker wilt opheffen zodat een andere gebruiker zijn plaats kan innemen en toegang kan krijgen tot de producttraining, zodat uw team door de producttraining kan rouleren zonder gebruikers te hoeven verwijderen of extra stoelen te hoeven kopen. (Houd er rekening mee dat elke keer dat u een gebruiker uitzet, er $ 5-10 in rekening wordt gebracht.) U kunt gebruikers later opnieuw plaatsen als u dat wilt.

We hebben deze functie ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van beheerders die hun plaats willen afstaan aan andere leden die toegang nodig hebben tot de productinhoud. Bovendien stelt deze functie dealers met minder personeel in staat om hun teams het hele jaar door door de training te laten rouleren. Voor dealers die meer personeel hebben dat meteen op de hoogte moet zijn, raden we aan om extra Seats aan te schaffen omwille van het gemak.

De Accountvertegenwoordiger kan extra Seats of Unseat-gebruikers kopen via het tabblad Account. Beheerders en managers kunnen gebruikers in een product plaatsen via het tabblad Personen, maar hebben geen autorisatie om stoelen te verwijderen of extra stoelen te kopen.