Administratorer og ledere må noen ganger sende brukernes invitasjoner på nytt for å begynne opplæringen, og det er en enkel måte å gjøre det på. Vi anbefaler imidlertid at du først ber personene om å sjekke søppelpostmappene deres for invitasjoner som er sendt tidligere og/eller legge til Wheelhouse College i deres godkjente kontaktlister for å sikre at de vil motta e-postene våre.

For å sende en brukers invitasjon til å begynne opplæringen på nytt, naviger til Personer-fanen og klikk på navnet til brukeren du vil sende invitasjonen til e-posten på nytt. I detaljpanelet på høyre side av skjermen vil du se "Send kontooppsett" under navnene på brukerens ledere. Klikk på den lenken, og en ny invitasjons-e-post vil bli sendt til brukeren.

Vær oppmerksom på at hvis brukeren har logget på tidligere, kan du se "Send Password Reset" i stedet for "Send Account Setup." Ved å klikke på "Send tilbakestill passord" vil brukeren sende en e-post med en lenke for å tilbakestille passordet hans/hennes.