Administratörer och chefer kan ibland behöva skicka om användarnas inbjudningar för att börja utbildningen, och det finns ett enkelt sätt att göra det. Vi rekommenderar dock att du först ber individerna att kontrollera sina skräppostmappar efter de inbjudningar som skickats tidigare och/eller att lägga till Wheelhouse College i deras godkända kontaktlistor för att säkerställa att de kommer att få våra e-postmeddelanden.

För att skicka om en användares inbjudan att börja träna, navigera till fliken Personer och klicka på namnet på användaren till vilken du behöver skicka inbjudan via e-post. I detaljpanelen till höger på skärmen kommer du att se "Skicka kontoinställningar" under namnen på användarens chefer. Klicka på den länken så skickas en ny inbjudan via e-post till användaren.

Observera att om användaren har loggat in tidigare kan du se "Skicka lösenordsåterställning" istället för "Skicka kontoinställningar." Genom att klicka på "Skicka lösenordsåterställning" skickas ett e-postmeddelande till användaren med en länk för att återställa hans/hennes lösenord.