Beheerders en managers moeten soms de uitnodigingen van gebruikers opnieuw verzenden om met de training te beginnen, en er is een eenvoudige manier om dit te doen. We raden u echter aan om eerst de personen te vragen hun spammappen te controleren op eerder verzonden uitnodigingen en/of Wheelhouse College toe te voegen aan hun goedgekeurde contactlijst om er zeker van te zijn dat zij onze e-mails zullen ontvangen.

Om de uitnodiging van een gebruiker om met de training te beginnen opnieuw te verzenden, navigeert u naar het tabblad Mensen en klikt u op de naam van de gebruiker naar wie u de uitnodigings-e-mail opnieuw wilt sturen. In het detailpaneel aan de rechterkant van het scherm ziet u "Accountinstellingen verzenden" onder de namen van de gebruikersmanagers. Als u op die link klikt, wordt er een nieuwe uitnodigingsmail naar de gebruiker verzonden.

Houd er rekening mee dat als de gebruiker zich eerder heeft aangemeld, u mogelijk 'Wachtwoordreset verzenden' ziet in plaats van 'Accountconfiguratie verzenden'. Als u op "Wachtwoord opnieuw instellen verzenden" klikt, wordt de gebruiker een e-mail gestuurd met een link om zijn/haar wachtwoord opnieuw in te stellen.