Kontorepresentanten är en av Wheelhouse College LMS-användarroller. Kontorepresentanten har den högsta graden av åtkomst och behörighet att fatta beslut för ett konto. Kontorepresentanter tilldelas som standard en administrativ roll LMS, men kan nedgraderas till en Manager-användare om önskas.  De är oftast den person som skapade kontot och ansvarar för att hantera betalningarna. Kontorepresentanten är den enda person som har behörighet att fatta ekonomiska beslut och betalningsändringar kontot, lägga till platser, lägga till eller ta bort platser från en produkt, ta bort eller ta bort användare från en produkt och stänga av eller aktivera produkter kontot.