Joskus saatat haluta muuttaa käyttäjän roolin henkilöstöstä hallinnoijaksi tai järjestelmänvalvojaksi ja ehkä jopa tilin edustajaksi. Napsauta alla olevia linkkejä, jotta saat kuvauksen toimista, joita kukin näistä käyttäjistä voi suorittaa, jotta voit päättää, mikä on parasta:

Henkilökunta

Manageri

Järjestelmänvalvoja

Tilin edustaja

Tätä varten sinun on oltava joko tämän käyttäjän esimies, järjestelmänvalvoja tai tilin edustaja. Missä tahansa näistä profiileista siirryt ensin Ihmiset-välilehteen. Kun olet siellä, napsauta Käyttäjä-roolin vieressä olevaa "muokkaa" -kuvaketta. Valitse rooli, jonka haluat heidän miehittävän. Näyttöön tulee sanoma, jossa kerrot, millainen käyttöoikeus tällä käyttäjällä on nyt. Napsauta "Vaihda roolia", jos haluat vielä tehdä niin.