Noen ganger kan det være lurt å endre en brukers rolle fra personale til leder eller administrator, og kanskje til og med kontorepresentant. Klikk på lenkene nedenfor for en beskrivelse av handlingene hver av disse brukerne kan utføre, slik at du kan bestemme hvilken som er best:

Personale

Leder

Administrator

Forretningsforbindelsesrepresentant

Hvis du vil gjøre dette, må du enten være denne brukerens overordnede, administrator eller kontorepresentant. I en av disse profilene navigerer du først til Personer-fanen. Når du er der, klikker du på "rediger" -ikonet ved siden av brukerrollen. Velg rollen du vil at de skal oppta. En melding vil dukke opp slik at du vet hva slags tilgang denne brukeren nå vil ha. Klikk på "Endre rolle" hvis du fortsatt vil gjøre det.