Af en toe wilt u de rol van een gebruiker wijzigen van Personeel in Manager of Beheerder, en misschien zelfs Accountvertegenwoordiger. Klik op de onderstaande links voor een beschrijving van de acties die elk van deze gebruikers kan uitvoeren, zodat u kunt beslissen wat het beste is:

Staf

Directeur

Administrateur

Accountvertegenwoordiger

Om dit te doen, moet u de manager, beheerder of accountvertegenwoordiger van deze gebruiker zijn. In een van deze profielen navigeert u eerst naar het tabblad Personen. Klik daar eenmaal op het pictogram "bewerken" naast de rol Gebruiker. Selecteer de rol die u wilt dat ze bezetten. Er verschijnt een bericht waarin u weet wat voor soort toegang deze gebruiker nu zal hebben. Klik op "Rol wijzigen" als u dit nog steeds wilt doen.