Ibland kanske du vill ändra en användares roll från personal till chef eller administratör, och kanske till och med kontorepresentant. Klicka på länkarna nedan för en beskrivning av de åtgärder som var och en av dessa användare kan utföra så att du kan bestämma vilket som är bäst:

Personal

Föreståndare

Administratör

Kontorepresentant

För att göra detta måste du antingen vara den här användarens chef, administratör eller kontorepresentant. I någon av dessa profiler navigerar du först till fliken Personer. Väl där klickar du på ikonen "redigera" bredvid användarrollen. Välj den roll som du vill att de ska uppta. Ett meddelande dyker upp så att du vet vilken typ av åtkomst den här användaren nu kommer att ha. Klicka på "Ändra roll" om du fortfarande vill göra det.