Wheelhouse Collegen järjestelmänvalvojat ja johtajat voivat käyttää transkriptioita koulutuksensa edistymisestä transkriptioominaisuuden kautta.  (Lisätietoja siitä, miten henkilökunnan käyttäjät voivat käyttää transkriptioitaan, on artikkelissa "Koulutustranskriptiot - henkilöstön käyttäjät".)  Nämä transkriptiot ovat käytettävissä, kun käyttäjät istuvat tuotteissa ja kun käyttäjät eivät enää istu tuotteissa.  Lisäksi käyttäjät voivat käyttää transkriptioitaan, kun heidän jälleenmyyjänsä tili ei ole enää aktiivinen.

Kuinka käyttää transkriptiotasi, kun tilisi on aktiivinen:

Järjestelmänvalvojat ja esimiehet, riippumatta siitä, istuvatko he tällä hetkellä jossakin tuotteessa vai eivät, löytävät transkriptionsa Kurssit-välilehdeltä:

1. Siirry Kurssit-välilehteen ja napsauta "Transkriptiot" oikeassa yläkulmassa.
  2. Avautuvassa modaalissa näet nykyiset ilmoittautumisesi ja suoritetut kurssisi kaikissa tuotteissa, joissa olet tai olet istunut.
  3. Jos olet istunut useammassa kuin yhdessä tuotteessa milloin tahansa, voit helposti siirtyä tuotteiden välillä napsauttamalla tuotteen nimeä modaalin vasemmalla puolella.
  4. Napsauta "Lataa" modaalin oikeassa yläkulmassa saadaksesi transkriptiosi PDF-muodossa.

Kuinka käyttää transkriptioitasi, jos tilisi on jäädytetty:

Järjestelmänvalvojat ja esimiehet voivat käyttää koulutustranskriptioitaan, vaikka heidän tilinsä olisi jäädytetty.  Siirry sivustollemme Wheelhouse College ja käytä aiempia kirjautumistietojasi (eli sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi).  Saat viestin, että tilisi on jäädytetty.  Voit kuitenkin napsauttaa "Lataa transkriptiosi" päästäksesi aiempaan harjoitushistoriaasi.