Wheelhouse College-administratörer och chefer kan komma åt transkriptioner av deras utbildningsframsteg via transkriptfunktionen.  (Information om hur personalanvändare kan komma åt sina avskrifter finns i artikeln "Utbildningsavskrifter – personalanvändare".)  Dessa transkriptioner är tillgängliga när användare sitter i produkter, samt när användare inte längre sitter i produkter.  Dessutom kan användare komma åt sina transkriptioner när deras återförsäljares konto inte längre är aktivt.

Så här får du tillgång till din transkription när ditt konto är aktivt:

Administratörer och chefer, oavsett om de för närvarande sitter i några produkter eller inte, kan hitta sina transkriptioner på fliken Dina kurser:

1. Gå till fliken Dina kurser och klicka på "Avskrifter" i det övre högra hörnet.
  2. I modalen som dyker upp kommer du att kunna se dina nuvarande inskrivningar och dina slutförda kurser i alla produkter där du är eller har varit sittande.
  3. Om du har suttit i mer än en produkt åt gången kan du enkelt navigera mellan produkter genom att klicka på produktens namn till vänster om modalen.
  4. Klicka på "Ladda ner" i det övre högra hörnet av modalen för att få ditt transkript i PDF-format.

Så här får du tillgång till dina transkriptioner om ditt konto är avstängt:

Administratörer och chefer kan komma åt sina utbildningsavskrifter även när deras konton är avstängda.  Gå till vår webbplats på Wheelhouse College och använd dina tidigare inloggningsuppgifter (dvs. din e-postadress och lösenord).  Du kommer att få ett meddelande om att ditt konto är avstängt.  Du kan dock klicka på "Ladda ner ditt transkript" för att komma åt din tidigare träningshistorik.