Wheelhouse College-beheerders en -managers hebben toegang tot transcripties van hun trainingsvoortgang via de transcriptfunctie.  (Voor informatie over hoe medewerkers toegang hebben tot hun transcripties, raadpleegt u het artikel 'Training transcripties - personeelsgebruikers'.)  Deze transcripties zijn beschikbaar wanneer gebruikers in Producten zitten, evenals wanneer gebruikers niet langer in Producten zitten.  Bovendien hebben gebruikers toegang tot hun transcripties wanneer het account van hun dealerbedrijf niet langer actief is.

Toegang krijgen tot uw transcriptie wanneer uw account actief is:

Beheerders en managers, ongeacht of ze momenteel in producten zitten of niet, kunnen hun transcripties vinden op het tabblad Uw cursussen:

1. Ga naar het tabblad Je cursussen en klik op "Transcripties" in de rechterbovenhoek.
  2. In de modal die verschijnt, kunt u uw huidige inschrijvingen en uw voltooide cursussen zien in alle producten waarin u zit of hebt gezeten.
  3. Als u op enig moment in meer dan één Product hebt gezeten, kunt u eenvoudig tussen Producten navigeren door op de naam van het Product aan de linkerkant van de modal te klikken.
  4. Klik op "Downloaden" in de rechterbovenhoek van de modal om uw transcriptie in PDF-formaat te verkrijgen.

Hoe u toegang krijgt tot uw transcripties als uw account is opgeschort:

Beheerders en managers hebben toegang tot hun trainingstranscripties, zelfs als hun accounts zijn opgeschort.  Ga naar onze site op Wheelhouse College en gebruik uw eerdere inloggegevens (d.w.z. uw e-mailadres en wachtwoord).  U ontvangt een bericht dat uw account is opgeschort.  U kunt echter op "Download uw transcript" klikken om toegang te krijgen tot uw eerdere trainingsgeschiedenis.