Wheelhouse College-administratorer og ledere kan få tilgang til transkripsjoner av opplæringsfremdriften gjennom transkripsjonsfunksjonen.  (For informasjon om hvordan personalbrukere kan få tilgang til transkripsjonene sine, se artikkelen "Opplæringsutskrifter - personalbrukere".)  Disse transkripsjonene er tilgjengelige når brukere sitter i Produkter, samt når brukere ikke lenger sitter i Produkter.  I tillegg kan brukere få tilgang til transkripsjonene sine når forhandlerens konto ikke lenger er aktiv.

Slik får du tilgang til transkripsjonen din når kontoen din er aktiv:

Administratorer og ledere, enten de for øyeblikket sitter i noen produkter eller ikke, kan finne transkripsjonene sine på Dine kurs-fanen:

1. Gå til Dine kurs-fanen og klikk på "Transkripsjoner" øverst til høyre.
  2. I modalen som dukker opp, vil du kunne se dine nåværende påmeldinger og dine fullførte kurs i alle produktene du er eller har sittet i.
  3. Hvis du har sittet i mer enn ett produkt til enhver tid, kan du enkelt navigere mellom produkter ved å klikke på navnet på produktet på venstre side av modulen.
  4. Klikk på "Last ned" øverst til høyre i modalen for å få transkripsjonen din i PDF-format.

Slik får du tilgang til transkripsjonene dine hvis kontoen din er suspendert:

Administratorer og administratorer har tilgang til opplæringsutskriftene sine selv når kontoene deres er suspendert.  Gå til nettstedet vårt på Wheelhouse College og bruk din tidligere påloggingsinformasjon (dvs. din e-postadresse og passord).  Du vil motta en melding om at kontoen din er suspendert.  Du kan imidlertid klikke på "Last ned transkripsjonen din" for å få tilgang til din tidligere treningshistorikk.