Wheelhouse Collegen tiliedustajat voivat aloittaa Wheelhouse Collegen tarjoamien lisätuotteiden esikatselut.  Tuoteesikatselut ovat ilmaisia ja kestävät viisi päivää.  Ne antavat enintään viidelle käyttäjälle rajoitetun määrän pääsyä tuotteeseen mahdollisuutena määrittää, sopiiko koulutus heidän tiimeilleen.

Tuotteen esikatselun aloittaminen

Vain asiakaspalvelijat voivat käynnistää tuotteen esikatselun.  Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla:

1. Minkä tahansa Wheelhouse-välilehden vasemmassa alakulmassa asiakaspalvelija voi napsauttaa "Tuoteluettelo" -linkkiä avatakseen ohjaushytin tuoteluettelon.  Tuoteluettelo sisältää tietoja tuotteista, joita tili ei ole tällä hetkellä tilannut (tai joita ei ole aiemmin tilattu). Asiakaspalvelija voi halutessaan tilata uuden tuotteen heti tai aloittaa esikatselun.
  2. Asiakaspalvelijat voivat myös aloittaa tuotteen esikatselun tilivälilehdiltä napsauttamalla "Esikatsele tuotteita" Tili-sivun oikeassa yläkulmassa.  "Esikatsele tuotteita" -painikkeen napsauttaminen avaa modaalin, jossa tiliedustaja voi valita yhden tai useamman tuotteen esikatselun ja valita muita käyttäjiä myös tuotteiden esikatseluun.

Tuotteen esikatselun aloittamisen jälkeen

Kun tuotteen esikatselu on aloitettu, se näkyy Account Repin tilausluettelon yläosassa Tili-välilehdessä.  Asiakaspalvelija voi ostaa esikatsellun tuotteen klikkaamalla "Aktivoi tilaus" kullan muodossa tai peruuttaa esikatselun tai muokata tuotteen tarkistajia tuotteen nimen alla olevista linkeistä.

Kun esikatselu on aktiivinen, asiakaspalvelija ja muut tarkistajat löytävät tuotteen ja käytettävissä olevat videot Kirjasto-välilehdeltään.

1. Kun tarkistajat ovat Kirjasto-välilehdellä, heidän tulee siirtyä sivun yläreunassa olevaan avattavaan Tuote-valikkoon ja siirtyä esikatseltavaan Tuotteeseen.
  2. Tuotteen muodostavien kurssien nimien lisäksi on tietoa siitä, kuinka monta oppituntia on nähtävissä kyseiseltä kurssilta esikatselun aikana.
  3. Kun käyttäjä napsauttaa kurssin nimeä, Kurssin tiedot -paneeli avautuu näytön oikeaan reunaan.  Siniset oppitunnit ovat nähtävissä tuotteen esikatselun aikana.
  4. Asiakaspalvelija voi halutessaan ostaa tuotteen täyden tilauksen napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa olevaa "Osta tilaus" -painiketta.

Vanhentuneita esikatseluita voidaan pidentää vielä viidellä päivällä, jos tuotteen tarkistamiseen tarvitaan enemmän aikaa.