Wheelhouse College-kontorepresentanter kan initiera förhandsgranskningar av ytterligare produkter som erbjuds av Wheelhouse College.  Produktförhandsvisningar är gratis och varar i fem dagar.  De ger upp till fem användare en begränsad mängd åtkomst till produkten som en möjlighet att avgöra om utbildningen är rätt för deras team.

Så här påbörjar du en produktförhandsvisning

Endast kontorepresentanter kan initiera en produktförhandsgranskning.  Detta kan göras på ett av två sätt:

1. I det nedre vänstra hörnet på valfri styrhyttflik kan kontorepresentanten klicka på länken "Produktkatalog" för att öppna styrhyttens produktkatalog.  Produktkatalogen ger information om produkter som kontot för närvarande inte prenumererar på (eller inte tidigare har prenumererats). Kontorepresentanten kan välja att prenumerera på en ny produkt omedelbart eller att initiera förhandsgranskningen.
  2. Kontorepresentanter kan också börja en produktförhandsgranskning från sina kontoflikar genom att klicka på "Förhandsgranska produkter" längst upp till höger på kontosidan.  Om du klickar på "Förhandsgranska produkter" öppnas en modal där kontorepresentanten kan välja att förhandsgranska en eller flera produkter och välja andra användare för att också förhandsgranska produkterna.

När du har initierat produktförhandsgranskningen

När produktförhandsgranskningen har påbörjats visas den högst upp i kontorepresentantens lista över prenumerationer på fliken Konto.  Kontorepresentanten kan välja att köpa den förhandsgranskade produkten genom att klicka på "Aktivera prenumeration" i guld eller att avbryta förhandsgranskningen eller redigera granskarna av produkten från länkarna under produktens namn.

Medan förhandsgranskningen är aktiv kan kontorepresentanten och andra granskare hitta produkten och de tillgängliga videorna på sina biblioteksflikar.

1. En gång på fliken Bibliotek bör granskare gå till rullgardinsmenyn Produkt högst upp på sidan och navigera till den produkt som förhandsgranskas.
  2. Mittemot namnen på de kurser som utgör produkten finns det information om hur många lektioner som är tillgängliga för visning från den kursen under en förhandsversion.
  3. När en användare klickar på namnet på en kurs öppnas panelen Kursinformation till höger på skärmen.  Lektioner i blått är tillgängliga för visning under förhandsversionen av produkten.
  4. Kontorepresentanten kan välja att köpa en fullständig prenumeration på produkten genom att klicka på "Köp prenumeration" i det nedre högra hörnet på sidan.

Utgångna förhandsversioner kan förlängas med ytterligare fem dagar om det behövs mer tid för att granska produkten.