Wheelhouse College-accountvertegenwoordigers kunnen previews van aanvullende producten starten die door Wheelhouse College worden aangeboden.  Product previews zijn gratis en duren vijf dagen.  Ze bieden maximaal vijf gebruikers een beperkte hoeveelheid toegang tot het Product als een mogelijkheid om te bepalen of de training geschikt is voor hun teams.

Een productvoorbeeld starten

Alleen accountvertegenwoordigers kunnen een productvoorbeeld starten.  Dit kan op twee manieren:

1. In de linkerbenedenhoek van een wheelhouse-tabblad kan de accountvertegenwoordiger op de link "Productcatalogus" klikken om de Wheelhouse-productcatalogus te openen.  De productcatalogus bevat informatie over producten waarop het account momenteel niet is geabonneerd (of niet eerder is geabonneerd). De accountvertegenwoordiger kan ervoor kiezen om zich onmiddellijk te abonneren op een nieuw product of om de preview te starten.
  2. Accountvertegenwoordigers kunnen ook een productvoorbeeld starten vanaf hun accounttabbladen door te klikken op "Voorbeeldproducten" in de rechterbovenhoek van de accountpagina.  Als u op "Voorbeeldproducten" klikt, wordt een modal geopend waarin de accountvertegenwoordiger ervoor kan kiezen om een of meer producten te bekijken en andere gebruikers te selecteren om ook een voorbeeld van de producten te bekijken.

Na het starten van de productpreview

Zodra het productvoorbeeld is gestart, wordt het boven aan de lijst met abonnementen van de accountvertegenwoordiger op het tabblad Account weergegeven.  De accountvertegenwoordiger kan ervoor kiezen om het voorvertoningsproduct te kopen door in goud op "Abonnement activeren" te klikken of om de preview te annuleren of de reviewers van het product te bewerken via de links onder de naam van het product.

Terwijl de preview actief is, kunnen de accountvertegenwoordiger en andere reviewers het product en de beschikbare video's vinden op hun bibliotheektabbladen.

1. Eenmaal op het tabblad Bibliotheek moeten revisoren naar de vervolgkeuzelijst Product boven aan de pagina gaan en naar het product gaan waarvan een voorbeeld wordt weergegeven.
  2. Afgezien van de namen van de cursussen waaruit het product bestaat, is er informatie over hoeveel lessen beschikbaar zijn om te worden bekeken vanuit die cursus tijdens een voorbeeld.
  3. Wanneer een gebruiker op de naam van een cursus klikt, wordt het deelvenster Cursusdetails aan de rechterkant van het scherm geopend.  Lessen in blauw zijn beschikbaar om te worden bekeken tijdens de Preview van het Product.
  4. De accountvertegenwoordiger kan ervoor kiezen om een volledig abonnement op het product te kopen door te klikken op "Abonnement kopen" in de rechterbenedenhoek van de pagina.

Verlopen previews kunnen met nog eens vijf dagen worden verlengd als er meer tijd nodig is om het product te beoordelen.