Wheelhouse College Account Representatives kan initiere forhåndsvisninger av tilleggsprodukter som tilbys av Wheelhouse College.  Produktforhåndsvisninger er gratis og varer i fem dager.  De gir opptil fem brukere en begrenset mengde tilgang til produktet som en mulighet til å avgjøre om opplæringen er riktig for teamene deres.

Slik starter du en produktforhåndsvisning

Bare kontorepresentanter kan starte en produktforhåndsvisning.  Dette kan gjøres på en av to måter:

1. I nedre venstre hjørne av en hvilken som helst Styrehus-fane kan kontorepresentanten klikke på "Produktkatalog"-lenken for å åpne Wheelhouse-produktkatalogen.  Produktkatalogen inneholder informasjon om produkter som kontoen ikke er abonnert på for øyeblikket (eller ikke tidligere har blitt abonnert på). Kontorepresentanten kan velge å abonnere på et nytt produkt umiddelbart eller starte forhåndsversjonen.
  2. Kontorepresentanter kan også starte en produktforhåndsvisning fra kontofanene sine ved å klikke på "Forhåndsvis produkter" øverst til høyre på kontosiden.  Hvis du klikker på "Forhåndsvis produkter", åpnes en modal der kontorepresentanten kan velge å forhåndsvise ett eller flere produkter og velge andre brukere som også skal forhåndsvise produktene.

Etter at du har startet produktforhåndsvisningen

Når produktforhåndsvisningen er påbegynt, vises den øverst i kontorepresentantens liste over abonnementer på Konto-fanen.  Kontorepresentanten kan velge å kjøpe det forhåndsviste produktet ved å klikke på "Aktiver abonnement" i gull eller å kansellere forhåndsvisningen eller redigere korrekturleserne av produktet fra lenkene under navnet på produktet.

Mens forhåndsvisningen er aktiv, kan kontorepresentanten og andre korrekturlesere finne produktet og de tilgjengelige videoene på Bibliotek-fanene.

1. Når de er på Bibliotek-fanen, bør korrekturlesere gå til rullegardinmenyen Produkt øverst på siden og navigere til produktet som forhåndsvises.
  2. I tillegg til navnene på kursene som utgjør produktet, finnes det informasjon om hvor mange leksjoner som er tilgjengelige for visning fra det kurset i løpet av en forhåndsversjon.
  3. Når en bruker klikker på navnet på et emne, åpnes panelet Emnedetaljer til høyre på skjermen.  Leksjoner i blått er tilgjengelige for visning under forhåndsvisningen av produktet.
  4. Kontorepresentanten kan velge å kjøpe et fullstendig abonnement på produktet ved å klikke på "Kjøp abonnement" nederst til høyre på siden.

Utløpte forhåndsvisninger kan forlenges med ytterligere fem dager hvis det er behov for mer tid til å gjennomgå produktet.