Huomautus: Vain tilin hallinnoija, järjestelmänvalvoja tai tuotteen omistaja voi avata epäonnistuneiden kokeiden lukituksen.

Jos olet henkilöstön henkilö, sinun on pyydettävä, että hallinnoija tai järjestelmänvalvoja tekee tämän tililläsi.  Profiili-välilehdessäsi on luettelo näistä käyttäjistä.

Jos olet projektipäällikkö, järjestelmänvalvoja tai tuotteen omistaja, voit poistaa epäonnistuneen kokeen lukituksen Ihmiset-välilehden kurssin toimintopaneelista.

1. Valitse Ihmiset-välilehdessä käyttäjä, joka on epäonnistunut kokeessa. Heidän tietonsa täytetään yksittäisen kurssin toimintopaneeliin näytön oikealle puolella.
  2. Tämän paneelin alaosassa valitaan Nykyiset ilmoittautumiset, jos haluat laajentaa kurssiluettelon, johon käyttäjä on parhaillaan rekisteröitynyt.
  3. Vieritä epäonnistuneelle kurssille ja valitse se.
  4. Kurssi laajenee; valitse Hallitse kurssia ja esiin tulee luettelo vaihtoehdoista, mukaan lukien Avaa loppukoe.
  5. Valitse tämä linkki, jos haluat nollata kokeen, jotta käyttäjä voi ottaa sen uudelleen.