Merk: Bare en administrator, administrator eller produkteier av en konto kan låse opp mislykkede eksamener.

Hvis du er en personalperson, må du be om at dette gjøres av en leder eller administrator på kontoen din.  Du kan se en liste over disse brukerne i kategorien Profil .

Hvis du er leder, administrator eller produkteier, kan du låse opp en ikke bestått eksamen fra emnehandlingspanelet på Personer-fanen.

1. Velg brukeren som ikke har bestått eksamenen, på Personer-fanen. Informasjonen deres fylles ut i handlingspanelet for individuelt emne til høyre på skjermen.
  2. Nederst i dette panelet velger du Gjeldende registreringer for å utvide en liste over emner der brukeren for øyeblikket er påmeldt.
  3. Bla til den mislykkede løypen, og velg den.
  4. Kurset vil utvides; velg Administrer emne, og en liste over alternativer dukker opp, inkludert Lås opp avsluttende eksamen.
  5. Velg denne lenken for å tilbakestille eksamenen slik at brukeren kan ta den på nytt.