Endast en chef, administratör eller produktägare för ett konto kan låsa upp misslyckade examina.

Om du är anställd måste du begära att detta görs av en chef eller administratör på ditt konto.  Du kan se en lista över dessa användare på fliken Profil.

Om du är chef, administratör eller produktägare kan du låsa upp en misslyckad tentamen från kursåtgärdspanelen på fliken Personer.

1. Välj den användare som har misslyckats med tentamen på fliken Personer. Deras information fylls i i åtgärdspanelen Individuell kurs till höger om skärmen.
  2. I den nedre delen av den här panelen väljer du Aktuella registreringar för att expandera en lista över kurser där användaren för närvarande är registrerad.
  3. Rulla till den misslyckade kursen och markera den.
  4. Kursen kommer att expandera; Välj Hantera kurs och en lista med alternativ dyker upp, inklusive Lås upp slutexamen.
  5. Välj den här länken om du vill återställa provet så att användaren kan göra om det.