Opmerking: Alleen een manager, beheerder of producteigenaar van een account kan mislukte examens ontgrendelen.

Als u een personeelslid bent, moet u dit aanvragen door een manager of beheerder op uw account.  U kunt een lijst met deze gebruikers bekijken op het tabblad Profiel.

Als u manager, beheerder of producteigenaar bent, kunt u een mislukt examen ontgrendelen via het actievenster van de cursus op het tabblad Personen.

1. Selecteer op het tabblad Personen de gebruiker die is gezakt voor het examen. Hun informatie wordt ingevuld in het actievenster Individuele cursus rechts van uw scherm.
  2. In het onderste gedeelte van dit deelvenster selecteert u Huidige inschrijvingen om een lijst met cursussen uit te vouwen waarvoor de gebruiker momenteel is ingeschreven.
  3. Scrol naar de cursus geslaagd en selecteer deze.
  4. De cursus wordt uitgebreid; selecteer Cursus beheren en er verschijnt een lijst met opties, waaronder Eindexamen ontgrendelen.
  5. Selecteer deze koppeling om het examen opnieuw in te stellen, zodat de gebruiker het opnieuw kan afleggen.