Jos olet unohtanut salasanasi, siirry Wheelhouse-kirjautumissivulle ja napsauta "Unohditko?" Kun olet syöttänut tiliisi liittyvän sähköpostiosoitteen, sinulle lähetetään salasanan palautussähköposti, jotta voit luoda uuden sähköpostiosoitteen ja kirjautua takaisin sisään. Voit myös ottaa yhteyttä esimieheesi tai järjestelmänvalvojaan ja pyytää häntä lähettämään sinulle palautussähköpostin.

Kun olet kirjautunut sisään, jos henkilökunnan käyttäjä haluaa päivittää salasanansa, hän voi tehdä sen napsauttamalla nimensä vieressä olevaa hammaspyöräkuvaketta sivunsa oikeassa yläkulmassa. Profiilipaneeli putoaa alas ja he näkevät "Päivitä salasana" -linkin. Esimiehet ja ylläpitäjät löytävät "Päivitä salasana" -linkkinsä napsauttamalla vasemmalla olevan Wheelhouse-valikon Profiili-välilehteä.

Jos olet hallinnoija tai järjestelmänvalvoja ja joku tiimistäsi on unohtanut salasanansa, voit lähettää hänelle salasanan palautussähköpostin seuraavasti:

1) Siirry Ihmiset-välilehteen.

2) Napsauta käyttäjän nimeä.

3) Napsauta "Lähetä salasanan nollaus" -linkkiä käyttäjän profiilipaneelissa sivun oikealla puolella.

4) Salasanan palautussähköposti lähetetään käyttäjälle.

5) Huomautus: Muista pyytää käyttäjää tarkistamaan roskapostikansionsa, koska sähköposti voi päätyä sinne.