Om du har glömt ditt lösenord går du till Wheelhouse inloggningssida och klickar på "Glömt?" När du har angett den e-postadress som är kopplad till ditt konto skickas ett e-postmeddelande om återställning av lösenord till dig så att du kan skapa en ny och logga in igen. Du kan också kontakta din chef eller administratör och låta dem skicka ett återställningsmeddelande till dig.

När du är inloggad, om en personalanvändare vill uppdatera sitt lösenord, kan de göra det genom att klicka på kugghjulsikonen bredvid sitt namn längst upp till höger på sin sida. Profilpanelen kommer att släppa ner och de kommer att se en "Uppdatera lösenord" -länk. Chefer och administratörer kan hitta sina "Uppdatera lösenord" -länkar genom att klicka på fliken Profil på Wheelhouse-menyn till vänster.

Om du är chef eller administratör och ett av dina team har glömt sitt lösenord kan du skicka ett e-postmeddelande om återställning av lösenord till dem via följande steg:

1) Navigera till fliken Personer.

2) Klicka på användarens namn.

3) Klicka på länken "Skicka återställning av lösenord" i användarens profilpanel till höger på sidan.

4) Ett e-postmeddelande om återställning av lösenord skickas sedan till användaren.

5) Se till att be din användare att kontrollera sina skräppost- eller skräppostmappar eftersom e-postmeddelandet kan hamna där.