Als u uw wachtwoord bent vergeten, gaat u naar de wheelhouse-inlogpagina en klikt u op "Vergeten?" Nadat u het e-mailadres hebt ingevoerd dat aan uw account is gekoppeld, wordt er een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar u verzonden, zodat u een nieuwe kunt maken en opnieuw kunt inloggen. U kunt ook contact opnemen met uw manager of beheerder en deze een reset-e-mail naar u laten sturen.

Eenmaal ingelogd, als een Staff-gebruiker zijn wachtwoord wil bijwerken, kan hij dit doen door op het tandwielpictogram naast zijn naam in de rechterbovenhoek van zijn pagina te klikken. Het profielpaneel valt naar beneden en ze zien een link "Wachtwoord bijwerken". Managers en beheerders kunnen hun "Wachtwoord bijwerken" links vinden door te klikken op hun profiel tabblad in het Wheelhouse Menu aan de linkerkant.

Als u een manager of beheerder bent en een van uw team hun wachtwoord is vergeten, kunt u een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar hen sturen via de volgende stappen:

1) Navigeer naar het tabblad Personen.

2) Klik op de naam van de gebruiker.

3) Klik op de link "Wachtwoord opnieuw verzenden" in het profielpaneel van de gebruiker aan de rechterkant van de pagina.

4) Er wordt dan een e-mail met wachtwoordreset naar de gebruiker verzonden.

5) Opmerking: Zorg ervoor dat u uw gebruiker vertelt om zijn / haar ongewenste e-mail of spammappen te controleren, omdat de e-mail daar kan terechtkomen.