Hvis du har glemt passordet ditt, går du til wheelhouse-påloggingssiden og klikker på "Glemt?" Når du har skrevet inn e-postadressen som er knyttet til kontoen din, sendes det en e-postmelding om tilbakestilling av passord til deg, slik at du kan opprette en ny og logge på igjen. Du kan også kontakte din overordnede eller administrator og få dem til å sende en tilbakestillings-e-post til deg.

Når du er logget inn, hvis en personalbruker vil oppdatere passordet sitt, kan de gjøre det ved å klikke på tannhjulikonet ved siden av navnet sitt øverst til høyre på siden. Profilpanelet vil falle ned, og de vil se en "Oppdater passord" -kobling. Ledere og administratorer kan finne sine "Oppdater passord" -koblinger ved å klikke på Profil-fanen på Wheelhouse-menyen til venstre.

Hvis du er administrator eller administrator og et av teamet har glemt passordet, kan du sende en e-postmelding om tilbakestilling av passord til dem via følgende trinn:

1) Naviger til Personer-fanen.

2) Klikk på navnet til brukeren.

3) Klikk på koblingen "Send tilbakestilling av passord" i brukerens profilpanel til høyre på siden.

4) En e-post for tilbakestilling av passord vil deretter bli sendt til brukeren.

5) Merk: Sørg for å be brukeren din om å sjekke søppel- eller spammappene sine, da e-posten kan ende opp der.