Vain tilin edustaja voi tehdä tämän.

Skenaario 1: Kun jälleenmyyjällä on yhden   tai useamman Wheelhouse College -sivuston tuotteen tilaus, jotka kaikki on keskeytetty, tilin edustajan on noudatettava välittömästi seuraavia ohjeita aktivoidakseen liittymät uudelleen. (Jos jälleenmyyjälläsi on yksi aktiivinen tuote ja yksi passiivinen tuote, vieritä alla olevaan skenaarioon 2, jossa on ohjeet keskeytetyn tilauksen uudelleenaktivointiin.)

1. Tilin edustajana kirjautumassa Wheelhouseen näet alla olevassa kuvakaappauksessa näkyvän ponnahdusmoduulin.  Klikkaa "Aktivoi tilaus uudelleen".

2. Voit päivittää luottokorttisi tarvittaessa napsauttamalla alla olevassa kuvakaappauksessa sinisellä korostettuna olevaa "Päivitä luottokortti". Jos sinun on säädettävä jälleenmyyjäsi istuinmäärää tai jos haluat poistaa aiemman käyttäjäsi istumapaikan, napsauta ponnahdusmoduulin vasemmassa alakulmassa olevaa "Säädä istuinmäärityksiä".  Jos muutoksia ei tarvita, aktivoi tilauksesi uudelleen napsauttamalla ponnahdusmoduulin oikeassa alakulmassa olevaa Vahvista-painiketta.

3. Jos napsautit "Säädä istuinmäärityksiä", alla olevassa kuvakaappauksessa näkyvä ponnahdustapa tulee näkyviin.  Vasemmalla puolella voit säätää istuinten määrää.  Oikealla puolella voit poistaa aiempien käyttäjien siunaaminen.  Kun olet tehnyt säädöt, napsauta "Vahvista" modaalin oikeassa alakulmassa. Napsauta "vahvista" uudelleen seuraavassa näytössä, ja tilauksesi aktivoidaan sitten uudelleen.

Skenaario 2: Jos jälleenmyyjätilisi sisältää aktiivisen tuotetilauksen ja passiivisen tuotteen, tilin edustaja voi aktivoida keskeytetyn tuotteen uudelleen seuraavasti:

1. Siirry Tili-välilehteen ja etsi tilauspaneeli näytön oikealta puolelta. Keskeytetyssä tuotteessa on "Aktivoi tilaus uudelleen" -linkki sen vieressä; valitse tämä linkki ja noudata ponnahdusmoduulin ohjeita.

2. Jos sinun on päivitettävä luottokorttisi, voit tehdä sen napsauttamalla alla olevassa kuvakaappauksessa sinisellä korostettua linkkiä.  Jos haluat säätää istuinten määrää tai istuvien määrää, napsauta alla olevaa punaisella ympyröityä linkkiä "Säädä istuinmäärityksiä".  Kun olet valmis, aktivoi tilauksesi uudelleen valitsemalla Vahvista.