Endast en kontorepresentant kan göra detta.

Scenario 1: När en återförsäljare har en prenumeration på en eller flera produkter på Wheelhouse College-webbplatsen som alla  är avstängda, bör kontorepresentanten följa stegen omedelbart nedan för att återaktivera prenumerationerna. (För situationer där din återförsäljare har en aktiv produkt och en inaktiv produkt, bläddra ner till scenario 2 nedan för instruktioner om hur du återaktiverar den avstängda prenumerationen.)

1. Som kontorepresentant som loggar in på Wheelhouse ser du popup-modalen som visas i skärmdumpen nedan.  Klicka på "Återaktivera prenumeration".

2. Du kan uppdatera ditt kreditkort, om det behövs, genom att klicka på "Uppdatera kreditkort" markerat i blått i skärmdumpen nedan. Om du behöver justera antalet platser som din återförsäljare har eller om du vill ta bort någon av dina tidigare användare klickar du på "Justera sätestilldelningar" i nedre vänstra delen av popup-modalen.  Om inga justeringar behövs klickar du på "Bekräfta" i den nedre högra delen av popup-modalen för att återaktivera din prenumeration.

3. Om du klickade på "Justera sätesuppgifter" visas popup-modalen som visas i skärmdumpen nedan.  På vänster sida kan du justera antalet platser.  Till höger kan du ta bort tidigare användare.  När du har gjort dina justeringar klickar du på "Bekräfta" längst ner till höger i modalen. Klicka på "bekräfta" igen på nästa skärm så återaktiveras din prenumeration.

Scenario 2: Om ditt återförsäljarkonto innehåller en aktiv produktprenumeration och en inaktiv produkt kan kontorepresentanten återaktivera den avstängda produkten:

1. Gå till fliken Konto och leta reda på prenumerationspanelen till höger på skärmen. Den avstängda produkten kommer att ha länken "Återaktivera prenumeration" bredvid sig; välj den här länken och följ instruktionerna i popup-modalen.

2. Om du behöver uppdatera ditt kreditkort kan du göra det genom att klicka på länken markerad i blått i skärmdumpen nedan.  Om du behöver justera antalet platser eller någon av de sittande klickar du på länken "Justera sittplatser" inringad i rött nedan.  När du är klar klickar du på "Bekräfta" för att återaktivera din prenumeration.