On erittäin turhauttavaa päästä kokeen läpi vain nähdäkseen, että se ei säästänyt; Olemme pahoillamme, jos olet kokenut tämän!

Useimmiten tämä johtuu siitä, että järjestelmä on aikaistunut, yleensä selainongelman tai Internet-yhteysongelman vuoksi. Järjestelmä myös aikaistuu, kun käyttäjä on ollut passiivinen vähintään kymmenen minuuttia, vaikka käyttökokemus ei välttämättä vastaa tätä (käyttämälläsi selaimella.)

Jos jälleenmyyjäsi kokee tätä usein, suosittelemme Käyttämään Chrome- ja Mozilla-selaimia, koska nämä ongelmat tapahtuvat niissä harvemmin. Suosittelemme myös välimuistin tyhjentämistä ja tietokoneen käynnistämistä uudelleen ennen kokeen yrittämistä uudelleen.