Het is erg frustrerend om helemaal door een examen te komen om te zien dat het niet heeft gered; Het spijt ons als je dit hebt meegemaakt!

Meestal gebeurt dit omdat het systeem een time-out heeft opgetreden, meestal als gevolg van een browserprobleem of een probleem met de internetverbinding. Ook wordt er een tijdje een tijdje uitgeschakeld nadat een gebruiker ten minste tien minuten inactief is geweest, hoewel de gebruikerservaring dit mogelijk niet weerspiegelt (op basis van de browser die u gebruikt.)

Als dit iets is dat uw dealer vaak ervaart, raden we u aan Chrome- en Mozilla-browsers te gebruiken, omdat deze problemen minder vaak voorkomen. We raden u ook aan uw cache te wissen en uw computer opnieuw op te starten voordat u het examen opnieuw probeert.