Det är mycket frustrerande att ta sig hela vägen genom en tentamen bara för att se att det inte räddade; Vi ber om ursäkt om du har upplevt detta!

För det mesta händer detta eftersom systemet har tagit time out, vanligtvis på grund av ett webbläsarproblem eller problem med internetanslutningen. Systemet tar också slut när en användare har varit inaktiv i minst tio minuter, även om användarupplevelsen kanske inte återspeglar detta (baserat på webbläsaren du använder.)

Om detta är något som din återförsäljare upplever ofta föreslår vi att du använder Chrome- och Mozilla-webbläsare eftersom dessa problem händer mindre ofta på dem. Vi rekommenderar också att du rensar cacheminnet och startar om datorn innan du försöker göra provet igen.