Det er veldig frustrerende å gjøre det hele veien gjennom en eksamen bare for å se at den ikke lagret; vi beklager hvis du har opplevd dette!

Mesteparten av tiden skjer dette fordi systemet har tidsavbrutt, vanligvis på grunn av et nettleserproblem eller internettforbindelsesproblem. I tillegg blir systemet tidsmessig tidsmessig etter at en bruker har vært inaktiv i minst ti minutter, selv om brukeropplevelsen kanskje ikke gjenspeiler dette (basert på nettleseren du bruker.)

Hvis dette er noe forhandleren din opplever ofte, foreslår vi at du bruker Chrome- og Mozilla-nettlesere, da disse problemene skjer sjeldnere på dem. Vi anbefaler også at du tømmer hurtigbufferen og starter datamaskinen på nytt før du prøver eksamenen på nytt.